Η οικογένεια του
“Εις Υγείαν”

Η οικογένεια του Εις Υγείαν πρωτοσυστήθηκε στον κόσμο του Πειραιά το 2011.

Η αγάπη μας για την πηγαία και ουσιαστική διασκέδαση, το μεράκι μας για το ποιοτικό φαγητό και η ανάγκη μας να προσφέρουμε ακόμη πιο πολλά σε ακόμη περισσότερο κόσμο, μας έφερε πρώτους στην συνείδηση σας, ευτυχείς και υπόχρεους!

Σας υποδεχόμαστε σε έναν χώρο με μεγάλη ιστόρια, η αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα συναντάται αρμονικά με την μοντέρνα και φρέσκια προσέγγιση της εκδήλωσής σας, έχοντας πάντα περίσσια όρεξη για δουλειά και μπόλικη αγάπη για τον άνθρωπο.

Το “Εις Υγείαν” ανοίγει τις υπέροχες πόρτες του και σας καλωσορίζει σε έναν χώρο φτιαγμένο από πέτρα και φως.

Ένα κομμάτι ιστορίας στην καρδιά του Πειραιά που περιμένει εσάς με την μοναδική σας ενέργεια, να αφήσετε ανεξίτηλο το σημάδι σας.

  • Διοργάνωση Γάμου

  • Διοργάνωση Βάφτισης

  • Εταιρικές εκδηλώσεις

  • Ημερίδες

  • Παρουσιάσεις βιβλίων

  • Fashion Shows

  • …ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτείτε!

Η χωρητικότητά του αγγίζει τα 400  άτομα, ο πανέμορφος γήινος χώρος του συνδυάζει τέλεια το λατρεμένο παλιό, με το υπέροχο καινούργιο.Είναι στη φύση μας να αδημονούμε για κάτι νέο αλλά να μην μπορούμε να αποχωριστούμε έυκολα το δικό μας, οικείο.

Το κατανοούμε απόλυτα.

Γι’ αυτό και η αίθουσα εκδηλώσεων “Εις Υγείαν” φιλοξενεί τον γάμο των ονείρων σας, την βάφτιση της καρδιάς σας,  το συνέδριο που πάντα σχεδιάζατε  με υπέυθυνότητα και ενσυναίσθηση.

Όπως το ονειρευτήκατε, έτσι και θα γίνει.

Είναι η φράση που μας χαρακτηρίζει.

Οι υπηρεσίες μας

Οι παροχές μας ασυναγώνιστες, η οργάνωσή μας στην εντέλεια εδώ και 11 χρόνια…Η όρεξή μας και οι ιδέες μας… αστείρευτες !

Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς την πιο ονειρεμένη ημέρα της ζωής σας. Η εμπειρία μας καθώς και η δυναμική μας παρουσία στον χώρο, σχεδόν μια δεκαετία, είναι αγέρωχοι σύμμαχοί μας .

2021-04-06T12:22:18+03:00

Γάμος

Όπως και αν έχετε φανταστεί τον γάμο σας, η έμπειρη ομάδα του Εις Υγείαν, δεσμεύεται να τον κάνει πραγματικότητα.

2021-03-21T17:02:09+02:00

Βάφτιση

Όπως και αν έχετε φανταστεί τη βάφτιση του μωρού σας, η έμπειρη ομάδα του Εις Υγείαν, δεσμεύεται να την κάνει πραγματικότητα.

2021-03-21T17:02:37+02:00

Events

Ο πολυχώρος του Εις Υγείαν είναι έτοιμος να φιλοξενήσει εταιρικές εκδηλώσεις, Fashion Shows, παρουσιάσεις βιβλίων,ημερίδες, κ.ά.